Mijn verborgen weg

posted in: blog | 0

Mijn verborgen weg
weg in al zijn stilte
en oh zo pijnlijk zichtbaar

mijn verborgen weg
groot en ondenkbaar
maar in elk klein detail voelbaar

mijn verborgen weg
de weg naar huis
naar thuis
naar alles wat mag zijn
is; essentie
ik ben.

Dit gedicht postte ik deze morgen nog. Ik schreef het omdat het iets zegt over hoe ik me voelde over mezelf zijn en het leven leven dat bij me hoort.

Eerlijk, ik heb lang getwijfeld of ik dit wel met iedereen wou delen.
Als je je ware zelf laat zien, je niet meer verstopt, ECHT bent, dan hangt daar een risico aan vast. Het oordeel van een ander, de afwijzing of de omarming (ja die ook, die vergeten we soms in de afweging)

Maar practise what you preach, dus liet ik me volledig zien. Net omdat ik geloof in jezelf zijn en dat wow leven dat daarbij hoort. Net omdat ik geloof dat dat niet zonder slag of stoot gaat. Het is geweldig met zijn ups and downs.

En toen gebeurde er iets moois. Ik zat hier met een bang hartje, want ik had net ook mezelf laten zien. En op dat moment kreeg ik de vraag of ze mijn gedicht mochten gebruiken op hun website. Het is donderdag namelijk gedichten dag en het gedicht had hen geraakt. Ze vonden het echt mooi. Die vraag, deed mij toch even een traantje wegpinken. Het bevestigd zo waar ik in geloof!

Als je JA! zegt tegen jezelf , zeg je JA! tegen je droomleven en dat is waar alle moois begint….
Ben jij klaar om Ja! tegen jezelf te zeggen?

Neem dan contact voor een vrijblijvende afspraak. Ja vrijblijvend, want alleen als we het echt alle twee voelen kunnen we samen op weg.