INTENZ geeft individuele coachsessies aan sensitieve vrouwen die soms vergeten hoe fantastisch ze zijn zodat zij weer helemaal kunnen leven vanuit hart en ziel, blij met zichzelf en gelukkig met hun droomleven.

In de individuele sessies geef ik je een eerlijke spiegel,
We kijken naar wie je bent in heel je zijn, naar welk stukje van jezelf er nog niet mag zijn.

We kijken naar je angsten en overtuigingen en naar hoe die je weerhouden van het leven dat je echt graag wil.
We gaan net dat laagje dieper, zodat jij voluit mag gaan leven vanuit vertrouwen.
Blij met jezelf en gelukkig met dat droomleven.

 

Ik ben als het ware jouw kompas. Je kan me raadplegen als je de weg kwijt bent. Ik zeg je niet welke weg je moet gaan. Ik laat je enkel de mogelijke richtingen zien. Jij kiest waar je naar toe gaat en op welk tempo je gaat. De weg die je kiest zal niet altijd gemakkelijk zijn. Ik kan de weg niet aanpassen, maar wel een stukje met je mee reizen en je begeleiden wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Hoe kunnen we samenwerken?

Tijdens een eerste “blij met jezelf” gesprek luister ik naar je verhaal, naar je vragen en je verwachtingen. De bedoeling is dat ik weet wat jij van mij verwacht, maar nog belangrijker: dat ook jij weet wat je van mij mag verwachten. We zetten onze eerste stappen richting jouw doel.

Wanneer ik tijdens onze ontmoeting het gevoel heb dat ik iets voor jou kan betekenen zal ik je zeker een voorstel doen om samen met jouw aan de slag te gaan.

Hou de acties in het oog om te kijken wanneer je kans kan maken op zo een verbindend gesprek.

Aangepast aan jouw noden

Omdat er soms nood is aan snelle en laagdrempelige hulpverlening, zijn er ook Skype – momenten mogelijk.

Heb je niet altijd de tijd en/of mogelijkheid om je te verplaatsen? Geen probleem, ik kom ook op huisbezoek. Met uitzondering voor huisbezoeken in de gemeenten Laakdal, Veerle en Eindhout, reken ik beperkte verplaatsingskosten aan.

Ben jij klaar om JA! te zeggen tegen jezelf en tegen een blij leven? Aarzel dan niet om me te contacteren.