Ik ben dochter, vrouw, mama, maatschappelijk werker, ondernemer, coach maar vooral Evy. In 2008 studeerde ik af als maatschappelijk werker. Een job die ik graag heb gedaan. Op een gegeven moment kwam ik in mijn job steeds meer grenzen tegen. Ik kon er geen voldoening meer uithalen. Loslaten was moeilijk. Ik was zo uitgeput dat er nog weinig energie was om de perfecte vrouw, dochter, vriendin en moeder te zijn. Laat staan de perfecte Evy. Het was tijd voor verandering. Ik zocht en vond een pracht van een coach.

Coaching heeft mijn leven 180° gedraaid. Ik ging anders kijken naar het leven. Ik kwam dichter bij mezelf, de puzzelstukjes vielen op zijn plaats en ik ging stappen zetten richting mijn eigen droom. Was het dan gemakkelijk? Rozengeur en maneschijn? Neen, mijn weg is soms erg hobbelig en ook dat is ok.

In 2016 kwam ik een aantal serieuze opdoffers tegen, maar achteraf gezien waren die opdoffers mijn mooiste geschenk ooit. Ik besloot iets te doen met de kracht die ik heb ervaren tijdens mijn coaching traject en startte een praktijkgerichte opleiding professional coach bij SYSTO, waar ik mijn certificaat als professional coach behaalde.

Vandaag hoop ik deze mooie ervaringen en inzichten met jou te delen. Ik wil jou de kracht van coaching laten ervaren, zodat jij dichter bij jezelf mag komen en vanuit jouw kracht je dromen kan verwezenlijken.

Ik bied daarin een veilig kader vanuit mijn ervaring als maatschappelijk werker, mijn levenservaring en mijn opleiding tot professional coach.

 

De naam INTENZ

INTENZ is het woord dat beschrijft hoe je je reis beleeft doorheen een coaching op weg naar je doel. INTENZ doet ook denken aan intentie. Jij hebt de intentie tot verandering. Een Z omwille van Zelfacceptatie, Zelfzorg, Zelfvertrouwen. Kortom ZIJN in verbinding met jezelf. Het draait om jou. Jij mag jouw weg gaan en voor jezelf zorgen!

INTENZ is de weg naar jouw droom. Als coach vergezel ik je graag op deze reis.